Korshavn igen igen…

Fredag d. 20. juni og mandag d. 23. juni stod der Korshavn på programmet igen.

Fredag var Mads og jeg afsted og vinden passede i starten til ca. 6 m2. Senere blæste det op og vi sejlede 5.4 resten af dagen. Kenneth og Lise dukkede også op og endnu engang gav Kenneth en lektion i hvordan man holder et alt for stort sejl i alt for meget vind 🙂

Mandag d. 23 (Sankt Hans) blæste der en stiiiiiiiv kuling. Mads og Anders var tidligt afsted og gav åbenbart hurtigt op med et mindre tudefjæs på 🙂 Apparatet og jeg var deroppe ca. kl. 16.30 og der var fart på! Hele 3 HiAcer var på stranden og i alt 8-10 stykker havde fundet vej til Korshavn. Der blev sejlet alt fra 3.7 til 5.0 (Safølli Apparatet der stod med dagens største klud) og min 4.7 skulle have rigeligt med nedhal for at der bare var nogenlunde styr på sagerne. Det blæste op i mod 18 m/s men det gik faktisk overraskende godt.

Det er sgu sjovt at se 5-6 mand på vandet af gangen i en ordentlig hyler!

Windfurfing Korshavn, Fyns Hoved – Søndag d. 15. juni 2008

Mads, Apparat og undertegnede afsted. En lidt halvfesen omgang hvor vindstyrken skiftede meget i løbet af eftermiddagen. Lidt videoklip er måske på vej…

Windsurfing ved Assens Marina. FWK klubhus – 11. juni 2008

Så var der mindsandten vind fra vest/nordvest igen. Denne gang var det tilmed onsdag, så det var oplagt at tage en tur til Assens Marina og så sessionen kunne afsluttes med lidt grillmad i klubhuset.

Endnu engang blev det til 4.7 hele eftermiddagen. Vinden svingede MEGET. Fra stort set ingenting til 13-14 m/s øjeblikket efter.

Måske der er lidt billeder på vej

Windsurfing Korshavn, Fyns Hoved – 10. juni 2008

Windsurfing i Korshavn helt ude på Fyns Hoved fungerer som regel i vindretninger mellem sydvest, vest og nordvest. Dog bedst i Sydvest såfremt man ønsker at sejle på det flade vand inde i selve Korshavn.

Denne dag var vinden ren vest, hvilket gav nogen kedelige vindhuller inde i det flade område, men med det sagt så var der rigeligt med vind! Jeg sejlede selv med 4.7 hele dagen og det skiftede lidt mellem at være overpoweret og perfekt.

Der var rigtig mange på vandet. Både Rune, Apparat, Mads, Anders, AndersK, Daniel og undertegnede sejlede helt ude fra landtangen mens der var en 5-10 andre ude i løbet af dagen – inklusive en enkelt “ballon-bøsse” 😉

Måske der kommer lidt billeder…

Windsurfing ved Slipshavn, Nyborg. 3. juni 2008

Så var der dømt østenvind. Mads, Apparatet, Anders og undertegnede hookede op med det nye bekendtskab Rune og kørte til Slipshavn. 5-6 m2 og en solid sydøstenvind gjorde at Slipshavn tog sig ganske glimrende ud.

Nogen ordentlige dønninger og en halvlang session, hvor vi var på vandet fra kl. ca. 13.30 til ca. 17.30, gjorde at armene var lange og maven var klar til et besøg på Cafe Chino 🙂

Læs mere