3×30 års fødselsdag, 6. september 2008

Se vi bli’r jo ældre og nu har jeg og mine to gode venner – Skyggen og Apparatet – så rundet det skarpe hjørne der hedder 30 år. Derfor holdes der stor fødselsdag d. 6/9 i Allerup Gamle Have og vi er sådan set ved at være nogenlunde klar til det store rabalder.

I lørdags var jeg og nogen af basketgutterne en tur på Carlslund og høre sommerjazz og spise æggekage, og vi fandt ud at at aftenen skulle gå med at lave en lille optakt til festen. Med Doktorens hjemmestudie og behændige fingre samt Apparatets guitar fik vi flækket en lille festjingle sammen. Featuring Doktoren på introsnak, derefter Apparat, Aben og Skyggen med hver sit vers. Vi takker også Dåseåbneren og Kyllingen som bidrog med kor og gode idéer 🙂

Download festjingle her (brug evt. højreklik og “gem som…”)

Sandager Næs, Vestfyn

Så skulle Sandager Næs prøves igen…  Desværre var vi kun Mads og jeg, men afsted skulle vi!

Vi forsøgte os med 5.4 og 5.0, men det blev hurtigt klart at det var alt for meget. 4.7 og 4.5 røg straks på, men så forsvandt al vinden i 20 min hvorefter den kom igen… og forsvandt og kom igen…  osv. En halvFESEN omgang hvor vi konstant var enten uden vind eller totalt overpoweret. Mærkeligt!?

Nå men det blev til et par timer på vandet og så hjem igen….

USA roadtrip – 2. omgang billeder

Så blev det vist tid til lidt flere billeder fra USA…

Sådan ser et par fesne makkere ud efter en eftermiddag på Venice Beach liggende på et surfbrædt

Læs mere

Windsurfing Sandager Næs, Vestfyn – Søndag d. 10. august 2008

Vi sluttede en hård weekend af med en tur til Sandager Næs. Det var lige ved at blive til Damsbo men vi fik fat i Mikkel der forklarede at der ikke var meget at komme efter dér.

Istedet gik der en 4-5 timer i selskab med nogen kitere. Vi sejlede med 5.8 og 6.0 hele dagen, og på nær lige en halv time var der nok vind til det – dog pissede det til tider ned, men det er jo ikke verdens undergang når man har våddragten på.

I alt tror jeg at jeg var ca. 10 timer på vandet denne weekend. Fredag aften, lørdag formiddag/eftermiddag og så søndag eftermiddag. Traditionen tro afsluttede vi på Chinos med en velfortjent mexikansk pasta – se det spiller 🙂

Korshavn 9. august 2008 – windsurfing for en odenseaner

TJa, så var vi i Korshavn igen. Kenneth, Lise, Mikkel, Linda, Kristoffer (for mig en ukendt svensker), Horne og Pia. Herudover var der debut til Apparatets storebror Jakob som efter 5 år med unger, istandsættelse af hus og arbejde ikke havde været på vandet 🙂

Afgang kl. 9.30 fra Odense og først hjemme igen omkring kl. 16. Jeg sejlede 5.4 og 5.8 hele dagen og det var skam helt fint. Rygtet siger vi skal derop i morgen igen….

UPDATE: Har stjålet lidt billeder fra henrikhorne.dk

Tja, Kenneth og de andre med de alt for store sejl griner nok af den her :)

Dagens forsøg med en lånt GPS. Ikke hurtigt i forhold til de andres slalomudstyr 😉

Korshavn Windsurfing

Lidt mere Korshavn

Windsurfing Korshavn

Fredag d. 8/8 gik turen endnu engang til Korshavn for Mads, Apparatet og undertegnede. Det blev en sen tur med afgang fra odense omkring 18.30.
Der var lovet 8-10 m/s og det så unægteligt lidt tyndt ud, så vi var lidt bange for om det blev til noget. Vores skepsis blev dog gjort til skamme, da det blæste op. Der blev sejlet 6.0, 5.8, 5.4 og 5.0 lige til solen gik ned… I morgen bliver endnu bedre for dem der ikke skal til bryllup på Falster 🙂

Windsurf ved Stenene (Langø), Nordfyn

Mandag d. 4. august gik turen til Stenene ved Dalby Bugt. Super godt spot hvor nordvestenvind medfører store rullende bølger – nok nogen af de bedste bølger der fås på fyn.

Denne dag var vinden mere i vest, men der var så sandelig rigelig af den! Vi var 6 mand på vandet og der blev sejlet med 3.7 og op til 5.0.
Endnu engang var apparatet manden med det største sejl og de vildeste styrt 🙂 Jeg havde også selv rigeligt at se til med min 4.7 – og Mads har tilsyneladende lært tricks på Rhodos…  nu må vi andre til at tage os sammen…

Roadtrip Californien, USA – Juli 2008

1. juli til 24. juli var jeg i Californien – umiddelbart ikke for at windsurfe, men for at holde ferie. Udover jeg selv var søster Anja, svoger Mathias og Anjas studieveninde Ida med.

Vi startede i L.A, kørte videre mod Las Vegas med stop i Redlands. Derefter via Hoover Dam til Arizona og Williams/Flagstaff som kan være et godt udgangspunkt for Gran Canyon.
Turen tilbage gik via Vegas og Death Valley. Herefter Yosimite nationalpark, San Francisco og så af rute 1 ned langs kysten som dog var noget afbrændt pga. de mange skovbrande.
Herefter gennem L.A og videre ned til San Diego for at besøge Anja og Mathias’ venner: Amy og John.

En splinterny lejet Dodge Nitro 4×4 (lejet via Thrifty i L.A) gjorde at de ca. 4000 miles blev tilbagelagt uden nogen problemer og i fin stil. Ikke uventet blev det dog en halvdyr tur pga. de mange indkøb og ikke mindst moteller – men det var det hele værd!

Tjek billeder her…

San Diego Pacific Beach

Undertegnede med lejet flamingosurfbræt på Pacific Beach ved San Diego

Læs mere