Windsurfing ved Svelmø på Sydfyn

Lørdag d. 25. april var Mads og jeg ved Svelmø. Vejrudsigten begyndte i løbet af ugen at se rigtig god ud, og på Windsurfing Fyn forum’et blev der lagt op til en tur til Svelmø. Efter lidt problemer med at finde derned, lykkedes det at være på vandet lidt før kl. 11. Med 6.2 m2 og 102 ltr. fungerede det nogenlunde, og heldigvis tog vinden til. Fra kl. 13-15 havde vi et par gode timer med 5.4 m2 og 102. ltr.

Vejret var bare rigtig godt med høj sol. Der var rigtig mange på vandet – både kitere og windsurfere – og alle var enige om at det var bedste dag i 2009 indtil videre….

Imens var der “Skarø rundt” – en del af det her Neil Pryde ø-grandprix, arrangeret af Oure Skolerne – og der var åbenbart også gang i den: http://www.fyens.dk/article/1230463:Svendborg–16-aarig-surfer-fra-Oure-fundet. Heldigvis endte det godt!

Skårupøre igen…

Torsdag d. 16/4 var der igen vind fra øst og det nye spot Skårupøre (nyt for os i hvert fald…) skulle afprøves.

Apparat og undertegnede drog afsted mens Mads måtte til familiefødselsdag. Det hele fungerede glimrende med 102 ltr. og 5.4 m2 fra kl. 17-20. Efterfølgende serverede grillen endnu en burger –  sådan! Dog fik vi ikke set Svendborg Rabbits spille basketball, men de tabte alligevel også…  pis 🙁

Vi nåede desværre heller ikke burger-hattrick, da vinden udeblev fredag. Istedet gik fredeg med at arbejde videre med den gratis umbraco demo

Windsurfsæson startet… 15.04.2009

Så kom vi endelig på vandet i 2009 🙂 Vejret har ikke rigtig været med os og vi har i øvrigt haft alt for travlt med Umbraco udvikling.

Turen gik til Skårupøre ved Svendborgsund – i øvrigt mit første besøg dér – og det fungerede rigtig godt. Det blæste godt igennem, vel op til 13-14 m/s. Startede med 102 ltr. board og 5.4 m2 og sluttede overpowered med 79 ltr. og 4.7 m2! Bedre end forventet!

Derudover var der virkelig mange ude. Ikke mindst pga. Oure-skolen der var repræsenteret med en hel bus.

Vi ses igen senere i dag 🙂

Forsøg med linkbuilding

Så har jeg taget første spadestik til linkbuilding forsøg…  tja…  nu må vi se hvad det udvikler sig til 🙂

http://fundetpaainternettet.blogspot.com
http://dengladefynbo.wordpress.com
http://fjaesingen.bravejournal.com
http://fjaesingen.livejournal.com
http://onedayblog.com/fjaesingen

Ellers går tiden med det nye gratis Umbraco demo for at udbrede kendskabet til Umbraco CMS og ikke mindst belyse LAIT’s kompetencer inden for Umbraco udvikling.

Kom så i øvrigt med den vind!! Fredag = 9 m/s fra øst og jeg skal til Langeland…  er der mon langt om længe sæsonstart?? 🙂