4 dage mere ved/på vandet….

I pinsen (22. og 23. maj) var vi en tur med familien i de gamles sommerhus på Langeland. Det blæste ikke meget, men vejret var godt og Anne blev støvet af ved Emmerbølle strand. Med en stram kalender er det ikke meget blogging omkring Umbraco udvikling det bliver til.

Mandag var der lidt dramatik om hvor vi skulle hen, da HiAcen ikke er stor nok til 4…. Malene måtte blive hjemme og Apparat, Mads og jeg kørte til Stenene. Her stod Linda og Mikkel og senere dukkede Svenne Banan op sammen med sin bror. Det blev til 4 timer hvor det blæste op. 5.4 og 102 ltr. til at starte med og afslutning godt “powered up” med 4.7 og 79 ltr. Det er næsten “vesterhavs-bølge-niveau” ved Stenene når det blæser godt fra nordvest!

Tirsdag lavede vi en tur til “mudderhullet”. Med cykleafstand derud, var Malene med i bilen og Mads måtte cykle. Det startede med rigtig meget vind (4.7 og 79 ltr.) og så blev der mindre og mindre af den (skiftede til 102 ltr. ret hurtigt). Det er fint nok når det blæser, men der er simpelthen for mange vindhuller derude….

Alt dette efter en dag med elektronisk rekruttering

Blåvand søndag d. 16/5 – Små tudefjæs på de to lange…

Hvad sker der lige med temperaturen i DK for tiden? 9 grader i luften og ca. det samme i vandet… Nå, men et kig på vindudsigten, sagde at vi skulle til Blåvand søndag morgen, mens et kig på nedbørsudsigten bestemt ikke talte for at køre vest på!

Men sådan er livet i DK, og kl. 9 blev aftalt som afgangstidspunkt. Apparat og Mads havde udover undertegnede meldt sig klar. Da kl. blev 9 søndag morgen “havde de to tynde fjæææs på”, som skyggen formulerede det. Men Aben stod fast, og fik de knap så friske starutter ind i HiAcen.

2 timer senere steg vi ud på Hvidbjerg strand. Regn, koldt og med en god hyler…  Apparat og Mads nægtede i første omgang, men efter at jeg havde været på vandet i en times tid, og forsikret dem om at det ikke var så koldt, blev “fjæset afmonteret” og på vandet de kom.
Apparat dog kun for en kort bemærkning – 105 ltr. er sgu for stort til 13-15 m/s i Blåvand. Jeg tror snart Jan i Surf & Ski ser en lang rød fætter, der skal have et nyt board? 🙂

Kl. 15.30 var vi helt færdige, og der kunne på Burger King ses tilbage på 4 stive timer med 4.7 og 79 ltr. – til tider godt overpoweret! Fed dag!

Og så nåede jeg lige et par timer alligevel…

På trods af at det pissede ned, så blev det til to gode timer ved spot-S. I selskab med 102 ltr. og 5.4 m2 havde jeg nok at se til, men det går fremad med duck-jibe’n.

Så skal der battles bølger i Blåvand i morgen 🙂

Og seneste projekt omhandler i øvrigt e-rekruttering.

Tirsdag d. 4. maj og torsdag d. 6. maj

Tirsdag d. 4/5 var det spot S igen…  en halvfesen omgang hvor vinden sprang helt vildt…  jeg kunne kun være med fra 14 – 16 pga. svigermekanik…

Så der var lagt i ovnen til en rigtig fed dag med østenvind ved Skårupøre. Og det var ganske rigtig en succes. Mange på vandet og med 4.7 på både 102 ltr. og 79 ltr. var det den mest blæsende dag indtil videre. Nogen husker måske bedst undertegnede for et meget rustent hop ca 50 meter fra kysten. Første tur, fuld fart, bølge…  og så…  ja, mega slyngstyrt – så var stilen lagt! 🙂

I morgen er der vist action i Blåvand! Årets første tur vest på….

Og i øvrigt endnu en weekend med dankortterminaler, gasfjedre og Umbraco webshops.

28-04-2010: Spot-S

Så skulle det prøves…  Spot-S. Lavt vand og fesen bund. Men nemt at komme til og så var der meget mere vind end forventet!

Et par timer på vandet gik for mit vedkommende med duckjibes og tags – det begynder at virke. Mads rodede med sin vulcan og Malene var i stropperne og trapezen.

Højest overraskende kørte det bare derudaf med 5.4 – jeg var slet ikke sikker på at det var blevet til noget med vejrudsigten. Men der må altså være en eller anden form for termik der spiller positivt ind…

Endnu en side om umbraco udvikling