Ny webshop: A-Hjort!

I lang tid har jeg gået og puslet med tanken om at åbne en webshop, men jeg har indtil for ca. 10 mdr. siden ikke vist hvad jeg skulle forhandle – det er der ændret på nu…

I januar fik jeg idéen til at forhandle smykker. Det kom sig primært pga. arbejdet vi i LAIT har udført for især Pilgrim og Pernille Corydon. Da jeg præsenterede idéen for Anne i løbet af februar/marts var hun mere end klar. Fra starten af var det klart, at vi ville forsøge at sælge på det store udenlandske marked, og Norge og Tyskland er de første markeder vi går efter.
I april var vi i Oslo hvor vi fik lavet aftaler med et advokat-firma om etableringen af et norsk selskab, og derudover mødtes vi med Tommy og Rozmana som kan hjælpe os med logistik og kundesupport – på norsk.

Status er nu at vores webshop gik i luften d. 1. september 2014, og omkring d. 10. oktober fik vi endelig styr på betalingsaftaler med NETS – det har været op af bakke!

I webshoppen sælger vi bl.a. Pernille Corydon smykker, Louise Kragh smykker og Stine A smykker, men også varer fra de knap så etablerede brands By Julie Stokholm (smykker) og Woonit (interiør).

Vi har som sagt lanceret i Danmark, og vi er tæt på med især Norge. Tyskland er også inden for rækkevidde. Det bliver godt!

Kommentarer

Skriv en kommentar