Om Anders Lund’s Surf(b)log

Hej,

Jeg hedder Anders Lund og bor i Odense. Jeg blev godt nok født tilbage i 1978 i Randers, men det er jo efterhånden lang tid siden, og jeg er vist at betragte som fynbo nu. I det daglige arbejder jeg professionelt med software især udvikling af internetrelaterede applikationer.

Denne blog er især oprettet for at kunne undersøge fænomenet weblogs lidt mere i detaljer. Hvilken software kan jeg bruge? hvad med søgemaskiner og synlighed osv? Og hvad kan man overhovedet bruge en blog til?

Tjaaa… jeg tænkte jeg ville kombinere dette blogforsøg med min relativ nyfundne men store interesse for windsurfing. Derfor håber jeg på i fremtiden at kunne holde en dagbog over dagene på vandet. Samtidig vil jeg forsøge at samle data og information om de forskellige spots.

Jeg forsøgte mig så småt med windsurfing engang på en ferie tilbage i 2000, og det var ikke den store succes. Da jeg i 2003 havde muligheden for at sejle rundt i Caribien, fik jeg samtidig investeret i mit første udstyr. Dog stod det lidt stille med windsurfingen da jeg kom hjem og det blev hverdag igen. Først i foråret 2005 fandt jeg ud af at nu skulle der bruges nogen kræfter på sagen, og efter “freecamp” med Alex Nøkkentved på Rhodos i juli 2006 blev det klart at windsurfing er sagen! En halvgammel Toyota HiAce aka. “Den Hvide bus” blev indkøbt og der blev investeret i nyt udstyr. Så må vi se hvor det bærer henad….

Såfremt nogen har kommentarer til spotguiden eller andet, så læg en besked her på bloggen eller send en email på lundanders@hotmail.com.

Vi ses på vandet 🙂

windsurf-jibe, Dalby bugt